Vertrouwenscontactpersoon

Erna Moerman is de vertrouwenscontactpersoon [VCP] van tennisvereniging Sluis 1. U kunt contact met haar opnemen via [email protected]

Indien u liever uw verhaal doet bij een andere persoon kunt u ook contact opnemen met het Centrum Veilige sport www.centrumveiligesport.nl

Op deze website kunt u informatie vinden over veilig sporten.

 

Wat is een vertrouwenscontactpersoon (VCP) De VCP is het eerste aanspreekpunt voor iedereen (sporters, ouders van sporters, trainers, vrijwilligers en bestuur) die een vraag heeft over, of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. De VCP biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door. Hiernaast adviseert de VCP de vereniging over preventieve maatregelen.

De VCP zal niet zelf de inhoudelijke klacht behandelen, maar u wel op weg helpen naar een goede oplossing. De VCP kan u informeren over procedures en mogelijke vervolgstappen of u doorverwijzen naar een gespecialiseerde vertrouwenspersoon van het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF.

 

Wanneer kunt u bij de VCP terecht Als u vragen heeft over de manier van omgaan met elkaar binnen de vereniging kunt u bij de VCP terecht. De vragen kunnen gaan over:

  • Pesten,
  • Discriminatie,
  • Grensoverschrijdend gedrag, of een vermoeden hiervan,
  • Zorgen over de wijze waarop er met uw kind wordt omgegaan binnen de vereniging,
  • Of uw gedrag als trainer/coach verstandig is,
  • Iemand heeft u beticht van ontoelaatbaar gedrag

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 785 216

Tennisvereniging Sluis 1

Schoolstraat 2e
1774 AR Slootdorp

KVK-nummer

40635504