Tennislessen

Tennisles

Wil jij je speelsterkte verbeteren, heb je moeite met een bepaalde slag, wil je jouw niveau op peil houden of wil je gewoon wekelijks met een trainer tennissen? Dat kan!

T.V. Sluis 1 biedt in samenwerking met Baars Tennisschool tennislessen aan. Baars Tennisschool is een ambitieuze en proactieve tennisschool, gevestigd in Schagen en werkzaam bij 9 verenigingen van Den Helder tot IJmuiden. Door actief samen te werken met het bestuur en diverse commissies probeert de tennisschool de doelen van de vereniging te behalen.

De tennislessen worden gegeven door zeer ervaren tennisleraren. Samen geven zij al decennialang tennisles en staan vol enthousiasme voor je klaar.  

Regulier Tennisles

Weet je al zeker dat je tennis leuk vindt of heb je al eens eerder getennist? Dan kan je meedoen met de lessenreeks en op een vaste dag wekelijks tennisles volgen. Er wordt een reeks van 15 lessen in de zomer gegeven. Begin februari wordt er een email naar alle leden van de vereniging gestuurd met daarin de praktische informatie over de desbetreffende lessenreeks. Hierin vind je informatie over de aantal lesweken, de kosten en ook een inschrijflink. Via deze link kan jij je aanmelden voor de lessenreeks.

Het is handig om je eerst aan te melden als lid van T.V. Sluis 1 zodat ook jij de les informatie ontvangt. Een lidmaatschap is tevens verplicht om tennisles te krijgen op het park.

Vragen?

Heb je toch nog een vraag aan Baars Tennisschool?

Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mailtje naar Ruud, Kees of Monica via [email protected] https://www.baarstennisschool.nl/contact/ 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 785 216

Tennisvereniging Sluis 1

Schoolstraat 2e
1774 AR Slootdorp

KVK-nummer

40635504