Contributie 2019 - ClubCollect

10 maart 2019


De facturen voor de contributiebijdrage 2019 zijn afgelopen vrijdag (8-3-2019) verstuurd per email. Sinds dit seizoen maken we gebruik van ClubCollect voor de inning van de contributie. Het gemak van betaling via automatisch incasso of iDEAL!
Het verzoek om na te gaan of de gegevens nog actueel zijn. Via de persoonlijke ClubCollect betaalpagina is dit makkelijk te wijzigen en dit wordt dan automatisch verwerkt in de ledenadministratie van Sluis 1 en bij de KNLTB.
Mocht je geen bericht hebben ontvangen van ClubCollect, dan kan het zijn dat het bericht in je "spam" mailbox terecht gekomen is.
Heb je helemaal geen bericht ontvangen of heb je vragen, mail dit dan naar [email protected]
Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij je naar www.clubcollect.com

Omdat ClubCollect je betaalverzoeken zal sturen namens TV Sluis 1, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commercie╠łle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). Je kunt dat ook lezen in hun privacyreglement.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 227 785 216

Tennisvereniging Sluis 1

Schoolstraat 2e
1774 AR Slootdorp

KVK-nummer

40635504